reklama 11D

Druhý den SP ve Stuttgartu přál domácím skokanům

Ve Stuttgartu se ve dnech 18. – 22. listopadu odehrávají závody Světového poháru hned ve třech disciplínách. Parkuroví jezdci zahájili své soutěže ve čtvrtek, v pátek pak CSI5* pokračovalo skákáním až do 155 cm. Po celý den se dařilo německý dvojicím
21.11.2015 11:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Christian Ahlmann odjede jako vítěz Mercedes German Masters novým autem. Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Od 15.00 hodin startovala rámcová soutěž do 145 cm na čas, kterou vyhrál Němec Hans-Dieter Dreher s valachem Callisto, na druhém a třetím místě dojeli jeho krajané Felix Hassmann a David Will.
 
V podvečer se jezdci utkali v kvalifikaci pro noční soutěž Mercedes German Masters na parkuru s překážkami do 150 cm, ve které Němci obsadili „až“ páté a šesté místo. Vyhrál Mexičan Alberto Michan Halbinger s koněm Camilo LS La Silla, druhá dojela Reed Kessler (USA) a třetí Douglas Lindelöw (SWE).
 
Hlavní soutěž dne ovládl německý jezdec Christian Ahlmann s hřebcem Coloritem, který jako jeden ze tří čistých jezdců v rozeskakování dojel s časem 33,06. Druhé místo patřilo Johnu Whitakerovi s Ornellaiou, v rozeskakování také nechyboval, byl však o sekundu a půl pomalejší než Ahlmann. Třetí skončil další z německých reprezentantů Alexander Hinz s Campitellem, který jel na jistotu a dokončil s výsledkem 0 trestných bodů a časem 38,39.
 
Výsledky ze Stuttgartu najdete POD TÍMTO ODKAZEM



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }