reklama 11B

V Mechelenu startuje deváté kolo parkurového SP

V úterý 27. prosince ve večerních hodinách odstartuje prvními soutěžemi kategorie CSI5* osmý závod Světového poháru v parkurovém skákání Západoevropské ligy FEI. Povánoční zastavení série si nenechají ujít nejlepší jezdci světa.
27.12.2016 09:16  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

V Mechelenu bude závodit i Ir Bertram Allen. Foto: FEI / Dirk Caremans

Světový pohár CSI5*-W v Mechelenu je tradičních vrcholným mítinkem, který se jezdí po vánočních svátcích. Letos začíná v úterý 27. prosince, a účast si nenechala ujít evropská i světová špička.
 
Početně nejsilnější zastoupení mají domácí jezdci, kteří mohou atakovat i nejvyšší příčky. Mimo jiné je mezi nimi Gregory Wathelet, Judy Ann Melchior, Pieter Devos, Jerome Guery, bratři Philippaertsovi a další. Francii budou zastupovat Pénélope Leprevost, Simon Delestre, Kevin Staut či Roger Yves Bost. Michael a Robert Whitakerové dorazí z Británie, Německo budou reprezentovat světová jednička Christian Ahlmann, nebo také Daniel Deusser.  
 
Na soupisce jsou dva Irové Bertram Allen a Denis Lynch. Z Itálie dorazí Emanuele Gaudiano a Lorenzo de Luca. Zastoupení budou mít i Nizozemci, Švédi, nechybí také Američanka Lauren Hough.
 
Soutěž Grand Prix v rámci SP se pojede v pátek 30. prosince v 15.30.
 

Startky a výsledky najdete pod tímto odkazem




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE