reklama 11A

Londýnská Grand Prix pro Daniela Deussera

Závěrečnou velkou zkouškou v londýnské Olympii při CSI5* byla v pondělí 19. prosince Grand Prix. V soutěži s rozeskakováním se nakonec z první příčky radoval německý jezdec Daniel Deusser, který sedlal koně Equita van T Zorgvliet…
19.12.2016 23:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

rozeskakování pondělní Grand Prix, která se jela na parkuru 160 centimetrů vysokém, se nakonec představilo šest dvojic. Velmi si vítězství přál především Scott Brash, který na domácích závodech dokázal zvítězit jižnedělním Světovém poháru. I tentokrát nechybělrozeskakování, kde sedlal koně Hello Guv´nor. Předvedl o více jak 4 vteřiny rychlejší jízdu jak pozdější vítěz Daniel Deusser, jedna chyba ho však stála vítězství.

Protože pouze dva jezdci dokončili i rozeskakování bezchybně, dostal se Scott Brash na třetí místo. O to se podělil se Švýcarem Steve Guerdatem. Ten s koněm Combinant zajelnaprosto totožném čase jako Scott Brash. Lepší byli na první pozici již zmíněný Daniel Deusser, druhá příčka připadla Edwině Tops-Alexander. Ta s koněm California zajela pomalejší, ale bezchybnou jízdu.

Do rozeskakování se vedle již zmíněných dostal ještě nakonec pátý Marcus Ehningkoněm Gin Chin van het Lindenhof a šestá Laura Kraut s koněm Cavalia.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE