reklama 11B

Světový pohár ve skocích stále pro Kevina Stauta

V londýnské Olympii se v neděli 18. prosince uskutečnilo již osmé kolo Světového poháru Západoevropské ligy v sezoně 2016/2017. I přesto, že si na konto nepřipsal v Londýně žádný bod, si první místo stále drží Francouz Kevin Staut…
19.12.2016 08:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Kevin Staut je i nadále na prvním místě, a to s 56 body na kontě. V Londýně sice nechyběl, skončil všakna již nebodované 34. pozici. Vedení si přesto udržel, ale jeho náskok se výrazně snížil. Jen tři body za ním je nyní na druhé pozici Ital Lorenzo de Luca. Ten se představil ve skvělé formě nejen při sobotním večeru, ale takéosmém kole Světového poháru. Jedenáct bodů za šesté místo ho dostalo do bližšího kontaktuvedoucím jezdcem.

Třetí místo si zatím drží Steve Guerdat, který nyní na kontě 44 bodů. V Londýně si připsaljiž získaným body dva. Se ztrátou jednoho bodu je na čtvrtém místě jeho krajan Romain Duguet. Pátá pozice pak patří Marcusu Ehningovi (41 bodů). Největší posun vpřed učinil londýnský vítěz Scott Brash. Ten je nyní s 37 body na šesté pozici.

Jezdcům se započítává sedm nejlepších výsledkůsezoně. Přestože se konalo již osmé kolo, zatím nikdojezdců nemusí škrtat. Nejvíce započtených výsledků zatím mají Kevin Staut a Steve Guerdat, a to pět.

Kompletní žebříček naleznete TADY




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE