reklama 11B

V Lipsku se při CVI dařilo Büttiker a Heilandovi

ikonka

Domácí fanoušky potěšil Jannik Heiland, kterému se podařilo zvítězit během sobotního dne 20. ledna v druhém kole voltižního Světového poháru, která se nyní koná v Lipsku. Mezi ženami se dařilo Nadje Büttiker, v Pas de Deux opět dominovali Němci…
21.01.2018 10:03  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Jannik Heiland si mezi muži vysloužil od rozhodčích nejlepší bodové ohodnocení, a to v podobě, 8,815 bodů. O téměř šest desetin bodu tak porazil svého krajana Viktora Brüsewitze. Tento reprezentant si připsal na konto 8,158 bodů. To bylo o pouhých 0,005 bodu více, než v případě třetího umístěného Lukase Hepplera ze Švýcarska. Další čtyři účastníci již obdrželi méně než 8 bodů.

V dvoukolové soutěži se mezi ženami radovala z vítězství Švýcarka Nadja Büttiker. Jako jediná si připsala více jak 8 bodů, a to konkrétně 8,263 bodů. Nejblíže se k ní dostala domácí zástupkyně Kristina Boe, a to s výsledkem 7,975 bodů. Nejlepší trio pak uzavřela další švýcarská jezdkyně, a to Ilona Hannich.

V Pas de Deux se jednalo o souboj mezi německými a švýcarskými zástupci. Na první místo se nakonec podařilo probojovat německé dvojici Torben Jacobs a Theresa-Sophie Bresch, s konečným výsledkem 8,255 bodů. Dvojice tak udržela solidní náskok z prvního kola. Následována byla dalšími dvěma švýcarskými dui. Druhou pozici si zajistili Zoe Maruccio a Syra Schmid (8,013 bodů) před Marinou Mohar a Celine Hofstetter (7,182 bodů).

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Foto: Sportfotos-Lafrentz.de




Štítky: CVIvoltižLipsko
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE