reklama 11D

Páteční úvodní soutěž spřežení v Lipsku pro Exella

ikonka

O páteční závěr sportovního programu se dne 19. ledna v německém Lipsku při Partner Pferd postarala úvodní soutěž spřežení při CAI-W. Stejně jako loňský rok, i tentokrát se z vítězství radoval australský zástupce Boyd Exell, před Jerome Voutazem…
20.01.2018 09:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Na startu úvodní soutěže spřežení se sešlo nakonec sedm účastníků. Napínavá podívaná přinesla několik překvapivých výsledků, například až sedmé místo Koos de Ronde. Tomuto Holanďanovi se nedařilo jet bezchybně a na trase postupně nasbíral 20 trestných sekund. To společně s jeho dosaženým časem na lepší pozici nestačilo.

Naopak první příčky ten den připadly bezchybným.  Jako jediný se pod 150 vteřin dostal Australan Boyd Exell, který se svým spřežením dosáhl na čas 148,07 vteřiny. Exell dokončil, stejně jako nakonec druhý Jerome Voutaz, bezchybně. Švýcar ztratil na první příčku necelé dvě vteřiny.

Nejrychlejší jízdu předvedl Belgičan Glen Geerts, který se dostal do cíle v čase 146,68 vteřiny. Bohužel si na konto připsal 10 trestných vteřin za dvě chyby, což ho posunulo na třetí místo konečného pořadí.

O rozdělení bodů do Světového poháru se pak pojede až během nedělního dne.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: Josef Malinovský




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE