reklama 11C

Trojanovický vozatajský pohár třikrát pro Vlašice

První kolo Halového vozatajského poháru se uskutečnilo na sklonku roku 26. prosince v Trojanovicích. Z pěti proběhnutých soutěží se hned 3x radoval z první příčky Petr Vlašic. Přemožitele nenašel tento účastník ani v závěrečné kategorii čtyřspřeží...
27.12.2015 09:09  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

O závěr závodního dne se postarala právě kategorie čtyřspřeží, kde se však na start postavili pouze dva účastníci. Z tohoto dua vyšel vítězně Petr Vlašic se čtyřspřežím Iboja, Bubin, Filip a Ferda, kteří porazili čtyřku vedenou Davidem Haitlem.

Největší boj o přední místa naopak nastalsoutěži dvojspřeží, kde o pořadí rozhodovaly vteřiny. Na nejlepší výsledek nakonec dosáhl Petr Vlašickoňmi Filip a Ferda, a i přes jedno shozeníkaždém ze dvou kol si udržel náskok necelých dvou vteřin na druhého umístěného Jaroslava Juránědvojicí koní Holdfeny a Pedro. Elitní trio opět se zhruba dvouvteřinovým rozdílem obsadil David Haitl se svěřenci Caroma a S.Xagera.

Dále se uskutečnily dvě soutěžejednospřeží. Otevřenou soutěž i Amazonky ovládla Markéta Sedlinská, a to s koňmi Anežka a Gabra. O úvod závodního dne se postarala poslední nezmíněná kategorie pony dvojspřeží, kde se v tříčlenném poli radovalprvní příčky do třetice Petr Vlašic, tentokrát s pony Largo a Realit.

Kompletní výsledky naleznetezáznamu, viz odkaz níže




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }