reklama 11D

Trojanovice hostily závěr vozatajského poháru 2015

Třetím a zároveň poslední kolo Moravského halového vozatajského poháru se uskutečnilo v sobotu 7. února v Trojanovicích. Po dojetí se ve všech pěti kategoriích sečetly všechny výsledky, přičemž suverénně zvítězili Václav Coufalík a Petr Vlašic…
08.02.2015 19:19  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

Václav Coufalík nenašel v žádném kole kategorie dvojspřeží přemožitele. Ilustrační foto Kateřina Návojová

Oba zmínění účastníci dokázali svá spřežení dovést vítězně do cíle ve všech třech kolech, a tak nebyl o vítězi dané kategorie pochyb. Ve čtyřspřeží se to podařilo Petru Vlašicovi, který předvedl nejrychlejší jízdu i v rámci prvního kola zimního Jezdeckého poháru konanéHradištku u Sadské. Václav Coufalík třikrát ovládl soutěž dvojspřeží a na první příčku tak dosáhl se ziskem 30 bodů.

Přestože v dvojspřeží pony nenašel v posledním kole přemožitele opět Petr Vlašic, vynechání druhého závodů ho stálo celkové vítězství. Nejvíce bodů nasbíral za jedno první, druhé a třetí místo Josef Živníček. Napínavý boj se odehrál mezi amazonkami, kde do posledního kola vstupovala Iveta Biolková a Markéta Sedlinská se stejným počtem bodů. Obě si totiž na konto připsaly jedno první a jedno druhé místo. V třetím kole byla lepší Iveta Biolková, která se díky tomu radovala z celkového prvenství.

V jednospřeží si udržel vedení Jan Minarčík, který po vítězství v úvodním kole obsadil dvě pěkná druhá místa. Jarda Vyvial byl sice ve dvou kolech nejlepší, ale „pouze“ čtyřbodový zisk z prvního kola ho nakonec zařadit na celkové druhé místo.

Kompletní výsledy posledního kola konaného v Trojanovicích naleznete v záznamu, viz odkaz níže. 




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE