reklama 11A

Trojanovice hostí třetí kolo Moravského poháru

Třetí a zároveň poslední kolo šestého ročníku Moravského halového vozatajského poháru v hobby soutěžích se uskuteční v sobotu 7. února v Trojanovicích. Pořadatelem je JK Trojanovice a závodit se bude v obvyklých kategoriích tohoto seriálu...
04.02.2015 07:01  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

Ilustrační foto archiv Jezdci.cz

Všechny soutěže se jednou jako hobby a není tedy třeba licence. Závodit se budekategoriích dvojspřeží pony, jednospřeží amazonek, jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží, přičemž všechny soutěže budou dvoukolové. Na trase jednotlivých soutěží bude 1-2 maratonské překážky a 10-12 průjezdových překážek. Za každé shození míčku je penalizace pěti vteřinami.

Připomeňme si ještě vítěze předešlých kol. Poprvé se jezdci utkali koncem roku 2014 ve stáji SKL, kde se dařilo Petru Vlašicovi (pony), Ivetě Biolkové (amazonky), Janu Minarčíkovi (jednospřeží), Václavu Coufalíkovi (dvojspřeží) a čtyřspřeží opět ovládl Petr Vlašic. Druhé kolo konané stejně jako to třetíJK Trojanovice mělopolovině ledna tyto vítěze: Josef Petřek Živníček (pony), Markéta Sedlinská (amazonky), Jarda Vyvial (jednospřeží), Václav Coufalík (dvojspřeží) a Petr Vlašic (čtyřspřeží). Poslední dva jezdci tak nenašli přemožitele anijednom dosud proběhnutém kole a jistě se pokusí výsledek zopakovat i ve třetím kole.

 

Rozpis naleznetezáznamu, viz odkaz níže. Tam posléze naleznete i startovní a výsledkové listiny




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE