reklama 11A

Trojanovice hostily Moravský vozatajský pohár

V Trojanovicích se během soboty 18. března uskutečnilo již páté kolo hobby Moravského vozatajského poháru. Během dne se uskutečnilo celkem sedm soutěží, v tradičních zkouškách se dařilo Domesovi a Juráňovi…
20.03.2017 10:17  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Milan Domés si totiž dojel pro dvě vítězství během závodního dne. V poměrně početné soutěži jednospřeží, v níž se představilo 13 startujících, zvítězil po dvou kolech s koněm Pajkos. V cíli měl náskok zhruba dvou vteřin na Dominika Brumovského s koněm Lotrando 3.  Třetí v této soutěži skončila Klára Juráňová a Ebert.

I v dvojspřeží se k z první příčky radoval Milan Domés. Nejrychleji do cíle provedl dvojspřeží koní Fionix a Viola 1. V prvním kole sice zajel nejrychleji Jaroslav Juráň, ale v obou případech si připočetl několik trestných vteřin za chyby. To ho v součtu posunulo na třetí pozici, za druhého Petra Myslíka.

Závěrečnou soutěží závodního dne bylo čtyřspřeží, kde však nastoupili pouze dva jezdci. Lepší jízdu předvedl Jaroslav Juráň a porazil tak Petra Vlašice. V o něco početnější soutěži dvojspřeží pony se pak radoval Libor Ziegler.

Během závodního dne se však uskutečnily další méně tradiční soutěže. V mladých jezdcích se dařilo Adéle Lesákové, která zvítězila se slušným náskokem.  Dobrou formu pak potvrdila druhou výhrou mezi Amazonkami. V obou případech zapřahala koně Susi. V soutěži „jezdím pro radost“ se představili dva startující. Lepší výsledek zajela Veronika Bechová s koněm Zoja 1.

Kompletní výsledky všech soutěží naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE