reklama 11B

Moravský halový pohár 2017 pokračoval v Tlumačově

Po lednovém úvodním závodu v Mikulově a únorovém mítinku ve slovenských Motěšicích pokračoval Moravský halový vozatajský pohár 2017 v sobotu 18. února v areálu Zemského hřebčince Tlumačov. Na programu bylo hned osm soutěží...
19.02.2017 18:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Kromě tradičních kategorií jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží, resp. dvojspřeží pony, diváci mohli sledovat klání např. mezi amazonkami, mladými jezdci, či mladými koňmi. Výsledky bohužel zatím nemáme k dispozici. Jakmile se tak stane, doplníme je do příslušného záznamu závodů.
 
V Tlumačově nechyběl náš spolupracovník Dalibor Gregor, a tak se můžete podívat na fotogalerii z průběhu závodů. 
 
Další fotografie Dalibora Gregora najdete na jeho FACEBOOKOVÉM PROFILU nebo na www.foto-gregor.com
 
Čtvrté kolo Moravského halového poháru bude probíhat souběžně s třetím vozatajským závodem Zimního Jezdeckého poháru České jezdecké federace v sobotu 25. února v jezdecké hale Veterinární a farmaceutické univerzity v Brně. 
 
Milovníci spřežení se nebudou nudit ani další víkendy, neboť hned 10. března je naplánován další Zimní Jezdecký pohár ČJF do Zduchovic. O týden později se opět přihlásí o slovo moravská série a velký vozatajský svátek nabídne opět Jezdecký festival na výstavišti v Lysé nad Labem. Spřežení tuto pětidenní akci budou uzavírat v neděli 26. března 2017.



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE