reklama 11C

Přečtěte si listopadový Jezdecký zpravodaj 2016

Listopadové číslo Jezdeckého zpravodaje 2016 – bulletinu o koních a jezdectví – je ZDARMA na webu ke stažení, k vytištění, čtení, sdílení či k dalšímu šíření! Opět v něm najdete vše podstatné, co se za uplynulý měsíc v jezdeckém sportu odehrálo…
18.11.2016 10:38  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Hlavním tématem je vítězství Rolfa-Görana Bengtssona v sérii Global Champions Tour. Na úvodní stránce vám také nabízíme čerstvé informace o průběhu jubilejního X. ročníku II. předvýběru hřebců do plemenitby SCHČT v Herouticích u Neveklova.
 
V podrobnějších příspěvcích na druhé straně shrnujeme průběh prvních dvou kol západoevropského Světového poháru v drezuře, který se konal v Odense a v Lyonu. Zmiňujeme také všechna uskutečněná skoková kola FEI World Cupu v Oslu, v Helsinkách, v Lyonu a ve Veroně.
 
Za českými jezdci jsme se vypravili na mistrovství světa mladých koní ve všestrannosti do Lion d´Angers a také na CDI-W v polském Zakrzówě. Z domácích mítinků si zasloužilo zvýšenou pozornost finále seriálu Pony-games Cup, které hostil jezdecký areál Resortu Zduchovice. Tam také proběhne jedno z připravovaných kol Zimního Jezdeckého poháru. Na jaká další místa tento seriál zavátá před finále při Jezdeckém festivalu v Lysé nad Labem, to se taktéž dočtete v Jezdeckém zpravodaji.
 
V krátkosti zmiňujeme chystané Světové jezdecké hry 2018, CSI v Linci, ve Wr. Neustadtu, v Michalowicích, v Olivě a také v Maastrichtu. Z drezury nám neuniklo finále Donau Bohemia Trophy, ve všestrannosti CCI ve Strzegomi a ve vytrvalosti CEI v Travagliatu a v San Canzian Isonzo. 
 
Nevěříte, že toto vše se vešlo na pouhé dvě strany formátu A4 včetně několika poutavých fotografií? Pak se přesvědčte na vlastní oči!
 

KLIKNĚTE na adresu: www.jezdeckyzpravodaj.cz




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }