reklama 11D

Světovou jedničkou v čtyřspřeží je Bram Chardon

ikonka

Mezinárodní jezdecká federace vydala aktuální žebříček čtyřspřeží se započítanými červnovými výsledky. V jeho vedení je člen „kočárové“ dynastie Chardonů, pětadvacetiletý Bram Chardon. Česká republika má tři jezdce v TOP30.
08.07.2018 13:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Bram Chardon, syn legendárního nizozemského vozataje IJsbranda Chardona patří v pětadvaceti letech také ke světové špičce. V žebříčku FEI je po poslední aktualizaci na první příčce. Jeho otec je třetí.
 
Druhé místo patří francouzskému jezdci Benjaminovi Aillaudovi a čtvrtý je Němec Georg von Stein. Do nejlepší desítky se dostalo několik nových jmen. Nizozemec Mark Weusthof poskočil na páté místo, šestku drží jeho krajan Koos de Ronde, který klesl z příčky nejvyšší.
 
Na paty mu šlape Boyd Exell (AUS), před osmým Maďarem Jozsefem Dobrovitzem a devátým Jeromem Voutazem (SUI). TOP10 uzavírá Němec Michael Brauchle.
 
Trojice českých jezdců je v třetí desítce. Pozici číslo 21 měl Jiří Nesvačil junior, o jedno místo za ním je Jiří Nesvačil senior a Radek Nesvačil je čtyřiadvacátý.
 

Celý žebříček najdete v tomto odkazu




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE