reklama 11B

Juniorka Eva Vavříková se drží ve světové TOP20

ikonka

Jen malé změny zaznamenaly drezurní žebříčky Mezinárodní jezdecké federace FEI po přepočtu k 30. červnu. Mezi dvaceti nejlepšími juniory je nadále česká jezdkyně Eva Vavříková s klisnou Belle Ennie. Také seniorská špička je velmi stabilní.
06.07.2018 11:36  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
K velké radosti příznivců české drezury je v nejlepší dvacítce světa i po poslední aktualizaci juniorského žebříčku Eva Vavříková s klisnou Belle Ennie. Dvojice je k 30. čevnu devatenáctá.
 
Nejvýše postavenou českou dvojicí mezi seniory je Pavla Rubíčková s valachem Xangaiem, která si o jedno místo polepšila a je na příčce číslo 239.
 
V čele bodování seniorů je řadu měsíců Němka Isabell Werth s klisnou Weihegold OLD. Kromě klisny, s níž tvoří nejúspěšnější drezurní dvojici současnosti, má v nejlepší desítce ještě dva koně. S Emiliem 107 je na třetí příčce a pozice číslo sedm jí patří s Donem Johnsonem.
 
Na druhém místě setrvávají Laura Graves z USA a Verdades. Čtvrtá je Dánka Cathrine Dufour s Atterupsgaard Cassidy. Kolegové Werth z německé reprezentace drží pátou a šestou příčku. Sönke Rothenberger a Cosmo jsou pátí, Dorothe Schneider a Sammy Davis jr. jsou šestí.
 
Osmičku má švédská dvojice Patrik Kittel a Deja. Na deváté místo proklouzl Edward Gal (NED) s Glock´s Zonik NOP a TOP10 uzavírá další Němka Helen Langehanenberg s Damsey FRH.
 

Žebříčky FEI najdete TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE