reklama 11D

TOP10 světové všestrannosti s dvěma nováčky

ikonka

„Skokany“ světového žebříčku jezdců všestrannosti by se daly nazvat Jonelle Price a Laura Collett, které se po přepočtu k 30. červnu posunuly o několik desítek příček rovnou do nejlepší desítky. Na pozici jedničky se drží Oliver Townend.
07.07.2018 10:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
TOP10 žebříčku všestrannosti zaznamenala po poslední aktualizaci změny hlavně díky jezdkyním Jonelle Price (NZL) a Lauře Collett (GBR). Ty se doslova katapultovaly o několik desítek příček. Jonelle Price je na sedmém místě a ještě před měsícem byla jednačtyřicátá, Laura Collett je aktuálně desátá a posunula se o dvacet míst.
 
Ve vedení je nadále Brit Oliver Townend, druhé místo patří také Británii zásluhou Rosalind Canter a na třetí příčce je také „ostrovní“ reprezentantka Gemma Tattersall.
 
Novozélanďan Tim Price zůstal na čtvrtém místě, pátý je Němec Michael Jung a šestá je Lynn Symansky z USA. 
 
Mezi momentálně nejúspěšnějšími jezdci všestrannosti je také Izzy Taylor (GBR) na osmé příčce a světovou devítkou je Američan Boyd Martin.
 
Výrazný posun zaznamenal také nejlepší český jezdec Miloslav Příhoda. Ten si za poslední měsíc polepšil o neuvěřitelných 231 míst. K poslednímu červnovému dni je na pozici číslo 402.
 

Celý žebříček najdete v tomto odkazu

Foto: FEI / Libby Law




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE