reklama 11B

Člen Prague Lions Fredricson nově světovou dvojkou

ikonka

Švédský jezdec Peder Fredricson, který je od druhé poloviny sezony série Global Champions 2018 kolegou Anny Kellnerové a Aleše Opatrného v týmu Prague Lions patří k absolutní parkurové špičce. Nově je také světovou dvojkou na žebříčku FEI.
06.07.2018 15:55  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Pro druhou polovinu sezony Global Champions 2018 vstoupil do řad Pražských lvů hvězdný švédský reprezentant Peder Fredricson. Ten má na svém kontě mimo jiné stříbro z olympiády 2016 v Riu de Janeiru a zlato z mistrovství v roce 2017. 
 
Své postavení ve světové parkurové špičce dokazuje i jeho postup žebříčkem FEI. Po aktualizaci k 30. červnu se posunul z šestého na druhé místo!
 
Ve vedení je nadále Nizozemec Harrie Smolders. Třetí místo patří Mclainovi Wardovi z USA, jehož právě Fredricson odsunul ze stříbrné příčky.
 
Na čtvrté místo se katapultoval z pozice číslo jedenáct Kanaďan Eric Lamaze, pátý je další ze Švédů Henrik von Eckermann a šesté místo patří Kentovi Farringtonovi (USA).
 
Světovou sedmičkou je německý jezdec Daniel Deusser a na osmé místo klesl z nejlepší trojky Steve Guerdat (SUI). Devátá je Američanka Beezie Madden a TOP10 uzavírají hned dva jezdci, a to Francouz Kevin Staut a Belgičan Pieter Devos.
 
Nejvýše z českých jezdců je Emma de Moussac, která s aktualizací s koncem června vylétla o více než sto příček vzhůru a je na pozici číslo 275!
 

Skokový žebříček FEI najdete ZDE

 
Foto: GCT / Stefano Grasso



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE