reklama 11A

Stoprocentní výkony Zelinkové v San Giovanni

V úterý 4. dubna se v San Giovanni (ITA) rozběhl další mítink CSI v rámci jarní túry. Do soutěží pro mladé koně nastoupila s třemi koňmi členka českého reprezentačního týmu Zuzana Zelinková, a třikrát zajela čistě a obsadila první sdílené místo!
05.04.2017 10:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Zuzana Zelinková zahájila CSI San Giovanni na výbornou. Ilustrační foto: Kateřina Návojová

Pro pětileté koně byl v rámci CSIYH San Giovanni připraven 4. dubna parkur s překážkami do 115 cm. Hodnocen byl jako klasická soutěž podle tabulky A, avšak bez přihlédnutí k dosaženému času, což se v případě soutěží pro mladé koně vypisuje velmi často. Jezdci se shodným počtem trestných bodů získají sdílené umístění.

Zuzana Zelinková absolvovala soutěž s holandským valachem Harcem-N. Kurz překonala bez zaváhání a spolu s dalšími čtyřmi dvojicemi obsadila 1. místo.

Šestiletí koně skákali do 120 cm, soutěž byla hodnocena stejně jako v případě CSIYH pro pětileté. Zelinková v tomto případě sedlala dva koně, holštýnského hřebce Linta a hannoverskou klisnu Caliru-T. S oběma opět nechybovala a obsadila sdílené 1. místo. V tomto případě zajelo čistě devatenáct dvojic.

Výsledky z CSI San Giovanni jsou v tomto odkazu




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE
function closepop(){ $("body").removeClass("hidescrollbar"); $("#popreklamagal").hide(); $("#popreklama").hide(); }