reklama 11A

Túra CSI v San Giovanni pokračuje s českou účastí

V italském San Giovanni probíhá od 4. dubna do 9. dubna další mítink v rámci série skokových závodů CSI. I v tomto termínu si do Itálie našlo cestu několik českých jezdců, mezi kterými nechybí členové reprezentace Zuzana Zelinková a Ondřej Zvára.
04.04.2017 15:48  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12B

Ondřej Zvára a Cento Lano jsou součástí české výpravy na CSI3* San Giovanni. Foto: archiv Jezdci.cz / Kateřina Návojová

Třetí parkurový mítink v řadě se odehrává v San Giovanni, a i tentokrát při něm nebudou chybět jezdci z ČR. Skákat se začíná v úterý, kdy jsou na programu soutěže pro mladé koně CSIYH. Vypsané jsou také kategorie CSI1* a CSI3*, jejichž soutěže budou následovat od 6. dubna. 
 
Na české přihlášce můžeme najít Zuzanu Zelinkovou, která pojede CSIYH v mladými koňmi Lintem, Calirou-T a Harcem-N. V jednohvězdové úrovni se představí Ondřej Zvára s Monte Cristem a Damonem, Tina Šalková s Digerem a Natálie Kreislová s Balinou a Remusem. Natálie Kreislová bude také závodit v juniorském CSIJ.
 
V nejvyšší kategorii 3* uvidíme Zuzanu Zelinkovou Calerim II, Evitou a Kleiner Lordem, Ondřej Zvára má nahlášené koně Cento Lano, Quimero M a Chaccolan, Tina Šalková nastoupí s Cascarem a Natálie Kreislová s Atosem H.
 

Webové stránky pořadatele jsou ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE