reklama 11D

Češi úspěšně pokračují na CSI v San Giovanni

V italském San Giovanni se závodí i další týden, a to konkrétně ve dnech 28. března – 2. dubna. Od prvního dne jsme měly na startu také české dvojice. Kamil Papoušek se se svými svěřenci několikrát dostal na přední příčky výsledkové listiny…
30.03.2017 11:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během úterního dne byly v San Giovanni připraveny soutěže pro mladé koně ve věku 5 - 7 let. Mezi pětiletými sedlal Kamil Papoušek tři koně a byl velmi úspěšný.  Po bezchybném výkonu si totiž dojel pro první dělené místo se všemi svými svěřenci, a to Great Feeling, Mister Star VD Zandhoeve i Idefix del Laghetto. V šestileté kategorii nastoupila na start Tereza Markusková. I ta dokázala s koněm U Wiana van de Topjophoeve Z bezchybně a s dalšími jezdci se podělila o první příčku.

Sedmiletí koně již závodili ten den na trestné body a čas. Kamil Papoušek s koněm Cartano získal po bezchybné jízdě osmé místo, když ztratil zhruba 8 vteřin na vítěze.

Ve středu již i pětiletí koně soutěžili na trestné body a čas, a to v dvoufázovém skákání na výšce 120 centimetrů. Kamil Papoušek dokončil dvakrát bezchybně a získal třetí místo s Great Feeling a elitní pětici uzavřel s Idefix del Laghetto. I Tereze Markuskové se dařilo a mezi šestiletými si opět v dvoufázovém skákání dojela s koněm U Wiana van de Topjophoeve Z pro čtvrtou pozici.

Od čtvrtka probíhají již i další soutěže při CSI3* a na startu tak budeme mít více českých jezdců.

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE