reklama 11C

Kamil Papoušek třetí v GP San Giovanni

Na závěr CSI San Giovanni se v neděli 26. března uskutečnila soutěž Grand Prix s výškou překážek 150 cm. Na startovní listině nechyběla česká dvojice. Kamil Papoušek a Centisimo obsadili skvělé 3. místo. Přinášíme fotogalerii z místa dění…
26.03.2017 19:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto: Lukáš Najman

Startovní pole čítalo čtyřicítku koní. V silné konkurenci se na 150 cm vysokém parkuru představil i český reprezentant Kamil Papoušek. Spolu s Centisimem byli jednou ze 4 dvojic, které dokončily obě kola bez zatížení jediného trestného bodu.

Výkon české dvojice stačil na výsledné skvělé 3. místo. Na stříbrnou příčku se postavil švýcarský jezdec Edwin Smits s koněm Rouge Pierrevile a celkovým vítězem se stal jeho krajan Steve Guerdat, který sedlal Hannah.

Vlajka České republiky byla vidět i ve výsledcích elitní desítky soutěže na čas s překážkami do 125 cm. V té se představily dvě české jezdkyně, jimiž byly Tereza Markusková a Alžběta Malcová. První jmenovaná nastoupila do soutěže s Exlusivo Davidov a vybojovala pěkné 5. místo. Na výsledné 8. místo stačil výkon Alžběty Malcové s koněm Cartoocci.

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE