reklama 11C

Sobotní Strzegom 2016: CICO3* ve znamení krosu

Jezdci startující na závodech ve Strzegomi v rámci nejtěžší kategorie CICO3*-W měli na programu v sobotu 25. června terénní jízdu. V ní se mezi jednotlivci představil i Miloslav Příhoda a s koněm Captain Hero se opět posunuli výše ve výsledcích….
25.06.2016 20:45  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Foto ilustrační (kros) a z online přenosu (skoky - CCI1*)

Soutěž CICO3*-W byla skutečně náročnou prověrkou, o čemž svědčí samotné výsledky. Bez penalizace došlo terénní jízdu pouze šest jezdců. Miloslav Příhoda s Captain Hero dokončili na překážkách bezchybně, inkasovali pouze 8,80 trestných bodů za překročený čas. Po dvou disciplínách to znamenalo posun o šest míst na aktuální 14. pozici.

Ke změně došlo i na prvním místě, kam se dostal Ludwig Svennerstal s koněm King Bob, kteří právě dokončili kros bez trestných bodů. Michael Jung totiž ani s jedním koněm nestihl časový limit. Do čela týmové soutěže se nakonec dostali Britové. Mají náskok čtyř bodů na Itálii. Poté je již větší bodový rozestup.

Češi se představili také v soutěži CCI2* a CCI3*, ani v jednom případě však nedokončili. O úspěchu Miloslava Příhody v CCI1* jsme již informovali. Nedělní den tak přinese rozuzlení hlavní soutěže. Jezdci soutěže CICO3*-W se představí na parkuru.

 

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE