reklama 11D

Páteční závodní den na CICO Strzegom 2016

V polské Strzegomi se během pátečního dne 24. června uskutečnily jak drezury, tak parkur i terénní jízdy. Zahájila také soutěž CICO3*-W, kde se dle očekávání dostali do čela Němci. Mezi jednotlivci si ale dobře vede i Miloslav Příhoda a Captain Hero…
24.06.2016 18:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Miloslav Příhoda nastoupil se svým svěřencem Captain Hero do nejtěžší soutěžerámci Horse Trials Strzegom 2016. V rámci CICO3*-W mezi jednotlivci předvedl drezurní úlohu za 55,30 trestných bodů (63,14 %) a drží si ve skvělé konkurenci krásné 20. místo. V soutěži přitom startuje 53 dvojic. Ve vedení je dle očekávání Michael Jung s duem svých koní fischer Takinou (34,20) a fischer Rocana FST (38,30).  Tento německý reprezentant je zároveň silnou posilou svého týmu, který po drezuře soutěžnáskokem necelého bodu vede.

soutěži CCI3* nastoupila do drezury Iva Baďurová a Bounty Amadeus. Na konto si připsala tato dvojice 63,70 trestných bodů, což znamená aktuálně 23. pozici ve výsledkové listině.

Krátké varianty soutěží jedné a dvou hvězd již znají své vítěze. V CIC2* podala nejlepší český výkon Adéla Svobodová a Mr. Míša SL. Ti si odváží konečné 21. místo a 73,90 trestných bodů. V pátečním krosu dokončili bez chyb na překážkách, do cíle však dovezli 14 bodů za překročený čas. O dvě příčky níže dokončil Petr Vančura a Aston Martin (74,90), kteřípátek inkasovali pouze 7,60 bodů, což znamenalo dílčí jedenácté místo. Připomeňme si, že do soutěže nastoupilo 76 startujících.

Jaroslav Hatla má s koněm Reenmore Alfie také již soutěž za sebou. V rámci CIC1* nakonec získali výborné čtvrté místo, když si v krosu připsali 5,20 trestných bodů za překročený čas. Soutěž tak dokončili s 43,70 trestnými body na kontě. Zde do soutěže nastoupilo 80 koní. Konečné sedmé místo vybojovala Inka Saparová a Sl Fregata. Jezdkyně si v juniorské CICJ1*zajistila toto umístění bezchybným krosem ve stanoveném čase. Soutěž tak dokončila s 65,80 body.

Lepšího umístění může dosáhnout již jen Miloslav Příhoda, kterému se s Ferreolus Lat velmi daří a ukazují se ve velmi dobrém světle. Po čtvrteční vydařené drezuře dokončili páteční kros soutěže CCI1* v čase a díky tomu jsou aktuálně na druhém místě s 45,30 trestnými body. Před sebou mají již jen závěrečný parkur. Na aktuálně prvního ztrácí méně jak jeden bod. Jen lehce nestihla čas Gabriela Slavíková, která je s Ronaldem aktuálně pátá (47,30).

Kompletní výsledky naleznete ZDE. Online přenos naladíte TADY




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE