reklama 11A

Horse Trials ve Strzegomi tradičně láká Čechy

Na mezinárodních závodech Horse Trials ve Strzegomi, kde se koná i Světový pohár, se ve dnech 22. – 26. června představí při soutěžích všestrannosti mnoho českých dvojic. Závodní program začíná již středeční soutěží CIC1*, kde taktéž nastoupí Češi…
22.06.2016 08:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Za Českou republiku je nahlášeno dokonce 24 koní a zástupce budeme mít i v nejtěžší soutěži CICO3*-W, kde je zapsán Miloslav Příhodakoněm Captain Hero. Jednu dvojici budeme mít i v soutěži CCI3*, a to Ivu Baďurovou s Bounty Amadeus. Zbylé dvojice odstartujídvou- a jednohvězdové úrovni, a to dlouhé i krátké variantě.

Závodní program otevírají soutěže CIC1*, kde se můžeme těšit na Elišku OrctovouKonie i Westwinds Diego, Šárku DouchovouArizonou, Jaroslava HatluReenmore Alfie, mistrovskou dvojici Barboru Kamírovoukoněm Christo 1 a také Gabrielu Slavíkovou společně s Expectancy Lucy. V soutěži nastoupí celkem 76 dvojic a drezurní zkouška je rozdělena do dvou dnů. Zároveň se během středy představí i část jezdců ze soutěže CIC2*.

Na jezdce dalších kategorií čeká drezurní zkouška již další dny. Vedle již zmíněných jmen se dále bude za Českou republiku prezentovat Anežka Lexová, Petr Myška, Eliška Opravilová, Robert Pokorný, Barbora Pospíšilová, Vendula Rokytová, Inka Saparová, Petr Vančura, Adéla Svobodová či Šárka Votavová.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE