reklama 11C

Čtvrteční CICO Strzegom 2016 přineslo úspěchy

V rámci druhého závodního dne 23. června se v polské Strzegomi uskutečnily v některých soutěžích nejen drezurní, ale i skokové zkoušky. Nejlepší umístění si zatím drží Jaroslav Hatla, když je s Reenmore Alfie v CIC1* po drezuře a parkuru třetí…
23.06.2016 21:48  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Velmi dobře se na závodech představuje Jaroslav HatlaReenmore Alfie, když mají po dvou disciplínách na kontě 38,50 trestných bodů a drží si třetí místo. Toto zatížení si dvojice nese pouzedrezury, neboť na parkuru nechybovala. Soutěž vede Ingrid Klimke, a to s 32,10 body na kontě.

juniorské soutěži CICJ1* je Inka Saparová průběžně devátá. Na parkuru sice 3x chybovala, bez trestných bodů však parkur nepřekonal nikdojuniorů. Česká jezdkyně na kontě aktuálně 65,80 trestných bodů.  

Skvělý výsledek podal i Miloslav Příhoda a Ferreolus Lat, kteří jsou v soutěži CCI1* po drezuře na průběžném čtvrtém místě. Na konto si připsali 45,30 trestných bodů a jsou v těsném kontaktu s lépe umístěnými. Mezi nimi nechybí například ani Ingrid Klimke. V této soutěži se Čechům daří, neboť v elitní desítce figuruje ještě Gabriela Slavíková s koněm Ronaldo. S výsledkem 46,10 bodů si drží sedmé místo.

I soutěž CIC2* má za sebou již drezuru a parkur. V soutěži vede Michael Jung s koněm Lennox 364 (35,50 trestných bodů). Nejlepší český výkon zde podala Eliška Opravilová, když je aktuálně na 31. Pozici. Na kontě mají 54,70 trestných bodů. Ani tato jezdkyně na parkuru nechybovala a zatížení si nese pouze z drezurní zkoušky.

Kompletní výsledky naleznete ZDE




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE