reklama 11D

Skřivan vítězem sobotního závěru při ČSP Hradištko

ikonka

Na závěr třetího závodního dne se v Hradištku u Sadské konala v rámci Českého skokového poháru skoková soutěž na stupni ST**. S parkurem 140 centimetrů vysokým si v sobotu 26. května nejlépe poradil Jiří Skřivan s klisnou Flying Star 1…
26.05.2018 20:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Závěrečný sobotní parkur na stupni ST** byl hodnocen na čas a pouze osmi jezdcům se podařilo dokončit tuto náročnou zkoušku bez chyb na překážkách. Pro vítězství si nakonec dojel Jiří Skřivan a Flying Star 1, když dokončili v čase 74,17 vteřiny.

O více jak vteřinu pomalejší jízda vynesla druhou příčku Františku Stružinskému s koněm Bel Canto Hradiště. Elitní trio pak uzavíral Miloslav Vítek s koněm Chicago-Ra. I tento jezdec dokončil v čase kratším než je 80 vteřin, na třetí příčku však ztratil téměř čtyři vteřiny. Nikdo další z bezchybných jezdců již neabsolvoval parkur pod 80 vteřin.

Suverénně nejrychlejší jízdu předvedl v tomto parkuru Rudolf Doležal. S klisnou Lara Croft absolvoval připravenou trasu parkuru v čase 71,55 vteřiny. Jedno shození ho však zařadilo na konečné deváté místo.

Tato zkouška byla zároveň posledním ověřením toho, jakou formu mají jezdci a koně před nedělní Velkou cenou, neboť většina jich nebude na startu této hlavní soutěže chybět. Velká cena Prahy by měla začínat ve 14:30 hodin.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Stránky pořadatele jsou dostupné TADY.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE