reklama 11D

Ducká vítězkou Amateur Tour při ČSP v Hradištku

ikonka

Během sobotního dne 26. května se v Hradištku u Sadské v rámci dalšího závodního dne Českého skokového poháru konalo také finálové kolo Amateur Tour. Z pětadvaceti kvalifikovaných dvojic se nakonec nejvíce dařilo Alžbětě Ducké s Kirou 3…
26.05.2018 17:05  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na jezdce v rámci finálového kola Amateur Tour čekal parkur stupně ZL. S překážkami 110 centimetrů vysokými si v základním kole poradilo bezchybně celkem dvanáct dvojic. Ty tak postoupily do rozeskakování.

V něm výbornou jízdu předvedla Alžběta Ducká s Kirou 3, která startovala v první polovině startujících. Svým časem 37,52 vteřiny se s velkým náskokem ujala vedení a čekala na výsledky ostatních. Nikomu dalšímu se však tento čas nepodařilo překonat a Alžběta Ducká se tak nakonec radovala z vítězství. Její náskok nakonec činil téměř tři vteřiny.

V rozeskakování celkem čtyři dvojice zopakovaly bezchybnou jízdu a o pořadí tak mezi nimi rozhodoval čas. K vítězné jezdkyni se nejvíce přiblížila Karolína Benešová s koněm Varista, která se tak mohla radovat z druhé příčky. Třetí místo získala Kateřina Návojová a Tessera Betta. 

 

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů. Stránky pořadatele jsou dostupné ZDE

Foto: Hana Návojová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE