reklama 11B

Český skokový pohár v Hradištku otevřel čtvrtek

ikonka

Zahajovacím dnem dalšího kola Českého skokového poháru byl čtvrtek 24. května. Tento den se v Hradištku u Sadské závodilo celkem ve čtyřech soutěžích, a to včetně první kvalifikace do Amateur Tour. Na parkurech se představilo přes 300 dvojic…
24.05.2018 20:27  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Zahajovacího závodního den v rámci dalšího kola Českého skokového poháru se zúčastnilo mnoho startujících. Připraveny byly soutěže od stupně ZM po L*, přičemž parkur na stupni ZL se jel zároveň jako kvalifikační soutěž do sobotního dílčího finále Amateur Tour.

Právě parkur stupně ZL čítal nejpočetnější startovní pole, a to téměř 100 dvojic. V soutěži s návazným rozeskakováním se nakonec z prvenství radovala Kristýna Dolečková, která s koněm Čarmena dokončila trasu rozeskakování v čase 23,21 vteřiny.

Nejvíce bodů si mezi jezdci Amateur Tour připsala Barbora Špicarová za svůj výkon s koněm Lotus 7.

O závěr závodního dne se postarala skoková zkouška L* jedoucí se na čas. Zde se z první příčky radovala Kateřina Veselovská s koněm Hank. Jejich čas v cíli činil 70,00 vteřiny a jednalo se o zhruba půlvteřinový náskok na druhou Terezu Veselou s Hebikdat HDH.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. Stránky pořadatele jsou dostupné TADY.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE