reklama 11D

Parkurové soutěže KMK se přesouvají do Opavy

Letošní série soutěží pro mladé koně tzv. Kritérium mladých koní v parkurovém skákání zahájila v Nových Zámcích. S druhým kvalifikačním kolem se přesouvá do Opavy,a pojede se ve středu 11.5. Podle předběžných startek jsou obsazené všechny kategorie.
10.05.2016 13:21  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Ilustrační foto: archiv Jezdci.cz

Ve startovních listinách pro druhé kolo skokového KMK můžeme najít většinu dvojic, které se účastnilytoho prvního. Ostatně Nové Zámky i Opava táhnou jezdce z regionů východních Čech, severní a jižní Moravy
 
V kategorii čtyřletých klisen je v seznamech startujících mimo jiné Cardela, která byla v prvním kole s Lucií Strnadlovou druhá. A dorazí také Dona Casia, kterou jezdí Hana Kopecká, a jež byla v úvodu série třetí
 
Mezi čtyřletými hřebci a valachy nechybí vítěz úvodního mítinku Castelano v sedle se Silvií Klábovou, stejně tak vítězka pětiletých klisen z Nových Zámků Schicki Micki s jezdkyní Miroslavou Škanderovou bude na startu i v Opavě. Pětileté hřebce a valachy porazil v prvním závodě Marek Klus s Quincym, a do Opavy míří také.
 
Kategorie šestiletých byla při zahajovacím mítinku sloučená pro malý počet startujících. V Opavě bude rozdělena, protože koní je nahlášeno dost. V Nových Zámcích byl první hřebec Carebis, kterého jezdí Marek Klus, druhá byla klisna Darista „B“ v sedle s Jiřím Hruškouobě tyto dvojice se chystají také na start ve svých kategoriích.
 
Komisařem pro nadcházející kolo je Leopold Mamica.
 
Startovní listiny najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE