reklama 11A

Schröder šestý v páteční ceně Casina Monte Carlo

ikonka

Páteční program Global Champions v Monaku zahrnoval dvě soutěže kategorie CSI5*, do nichž nastoupili i členové týmu Prague Lions Anna Kellnerová a Gerco Schröder. Nizozemský kolega Anny Kellnerové v nejvyšší soutěži dne obsadil pěkné 6. místo…
29.06.2018 19:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Gerco Schröder nastoupil do parkuru s výškou překážek 145 až 150 centimetrů v sedle Glock´s Zaranzy a po bezchybné jízdě se probojoval do rozeskakování. V něm se tentokrát dařilo více těm jezdcům, kteří se rozhodli nejít do maximálního rizika, přestože byli v důsledku penalizováni za překročení stanoveného limitu. S jedním trestným bodem se na prvních třech příčkách seřadili Britové Michael a John Whitakerovi a irský jezdec Michael Duffy. Schröder patřil mezi čtveřici jezdců, jež byli rychlejší než vítěz, ale jednou chybovali. Čas 61,96 sekundy mu přisoudil 6. řádek výsledkové listiny.
 
Anna Kellnerová startovala v pátek s Balguerem nejen v hlavní soutěži, ale také v té předešlé na výšce 145 centimetrů, v níž po jedné chybě skončila šestnáctá. Při druhém parkuru se rozhodla po zaváhání nepokračovat.
 
Sobota nabídne dva absolutní vrcholy celého mítinku v Monte Carlu. Od 16.45 hodin se uskuteční druhé kolo týmové Global Champions League, do něhož Pražští lvi vstupují s nulou na bodovém kontě a budou tak bojovat o nejvyšší umístění. Pokud se jim bude dařit, pak by neměli chybět od 20.15 hodin v Grand Prix Longines Global Champions Tour. Do ní postupuje pravidelně 35 nejúspěšnějších dvojic z předešlé kvalifikační soutěže, jejíž startovní pole má dvě části. Vedle členů ligových týmů v ní totiž na začátku startují i jednotlivci. 
 
Podrobnosti najdete na adrese www.gcglobalchampions.com, kde jsou kromě startovních a výsledkových listin také početná videa a v době soutěží tam lze sledovat živé vysílání. 



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE