reklama 11D

LGCT Monako s kompletní elitní trojicí na startu

ikonka

Devátou zastávkou série Longines Global Champions bude v termínu 28. – 30. června Monako. Na startu tohoto kola se jako již tradičně představí ti nejlepší jezdci světa, mezi kterými nebude chybět ani trojice vedoucí žebříček LGCT této sezony…
26.06.2018 16:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Ve vedení žebříčku LGCT se doposud drží reprezentantka Austrálie Edwina Tops-Alexander, která  do devátého kola v Monaku vstoupí se 172 body. Na startu tohoto kola nebudou chybět ani další dva jezdci z elitního tria. Stříbro po osmi kolech patří Britovi Benovi Maherovi se 143 body, který stojí před svým krajanem Scottem Brashem. Ten počítá o prozatím o dvanáct bodů  méně a bezpochyby se bude pokoušet zopakovat své vítězství na tomto mítinku z roku 2015.

Z vítězů předchozích ročníků monackého kola se o prvenství i letos Alberto Zorzi (ITA), který nenašel přemožitele v roce 2017, spolu s Emanuelem Guardiano (ITA) z roku 2016 a také Bassemem Hassanem Mohammedem WAT (QAT), který své prvenství vybojoval v roce 2014.

O zlato se zde bude ale ucházet také světová jednička Harrie Smolders (NED), či další parkurové hvězdy jako John Whitaker (GBR), Marcus Ehning (GER), Bertram Allen (IRL), Rolf-Göran Bengtsson (SWE), Simon Delestre (FRA), Maikel van der Vleuten (NED), Roger-Yves Bost (FRA), Marlon Zanotelli (BRA), Michael Whitaker (GBR), Georgina Bloomberg (USA), Pieter Devos (BEL), Jennifer Gates (USA), Gerco Schroder (NED), Philipp Weishaupt (GER), a Sheikh Ali Bin Khalid Al Thani (QAT).

Kompletní informace o sérii GC najdete POD TÍMTO ODKAZEM

Zdroj: tisková zpráva GC
Foto: Stefano Grasso




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE