reklama 11B

Bezchybný tým Prague Lions při GCL v Monaku

ikonka

Prestižní parkurová série Global Champions vstoupila do druhé poloviny sezony devátým mítinkem konaným v Monaku. Družstvo Prague Lions tam reprezentují Anna Kellnerová a Gerco Schröder, kteří ve čtvrtečním kole týmové soutěže dokončili bezchybně!
28.06.2018 23:00  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Pražští lvi měli vylosované pořadové číslo 2, a tak nastupovali do kolbiště v přístavu Port Hercule uprostřed Monte Carla hned zkraje soutěže. Její začátek byl naplánován od 20.00 hodin, kdy již slunce zapadlo za místní horu a závodní arénu osvětlovaly reflektory. Nejprve odstartoval Gerco Schröder. S koněm Glock´s London si na parkuru počínal bez sebemenších problémů a dokončil připravený kurz parkuru s výškou překážek 150 až 155 centimetrů bezchybně. 
 
Na výborný výkon nizozemského kolegy stejně dobře navázala česká jezdkyně Anna Kellnerová, jež tentokrát sedlala koně Silverstone G. Také ona se mohla radovat z nuly na bodovém kontě. „To, že Gerco dokončil čistě, pro mě byla velká motivace, abych do svého výkonu dala naprosto všechno a tým podržela. To se povedlo a mám z výsledku našeho družstva obrovskou radost,“ prozradila Anna Kellnerová krátce po soutěži.
 
Po odjetí všech devatenácti celků jich zůstalo bez penalizace pět. Průběžné pořadí tak stanovil součet časů a pro Prague Lions znamenalo 147,02 sekundy čtvrté místo. Fakticky to však vůbec nic neznamená, neboť toto časové skóre má vliv pouze na startovní pořadí v sobotní druhé části týmového klání. Důležité bude, aby se podařilo precizní jízdy zopakovat. Pokud bude mít více týmů shodný počet bodů i po druhém kole, pak přijde na řadu opět součet časů, avšak již jen těch sobotních. 
 
Páteční program zahrnuje dvě rámcové soutěže. Annu Kellnerovou fanoušci uvidí v jedné z nich s jejím druhým koněm Balguerem, s nímž absolvovala čtvrteční dvoufázový parkur s výškou překážek 145 centimetrů také velmi pěkně. První fázi dokončila precizně a mohla tak pokračovat do druhé, v níž jednou chybovala. „Silverstone bude v pátek odpočívat, ráno ho pouze odjezdím, aby se uvolnil, a pak se budeme muset namotivovat stejně dobře, jako na dnešek, abychom to druhé kolo odjeli opět co nejlépe,“ dodala Anna Kellnerová.
 
Kompletní výsledky najdete na adrese www.gcglobalchampions.com, kde je možné sledovat také on-line přenos ze všech soutěží.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE