reklama 11C

Opatrný, Hatla, Najmanová a poník v České televizi

Hned dvakrát se bude v úterý 17. března hovořit na obrazovkách České televize o Jezdeckém festivalu 2015. Poprvé se tak stane v rámci Studia 6 na ČT1 a ČT24 mezi 6.00 a 8.00 hodinou. Podruhé pak na ČT Sport od 12.25 hodin během Sportovních zpráv...
16.03.2015 14:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Foto archiv ČT
 
Hosty Studia 6 budou Sofie Najmanová – vycházející jezdecká hvězda za rok 2014, Josef Malinovský – pořadatel Jezdeckého festivalu 2015 a Monika Zamrazilová – provozovatelka pony školy v Praze na Císařském ostrově. Ta přivede také živého poníka! Hovořit se bude v první řadě o pony sportu, jelikož právě během Jezdeckého festivalu na výstavišti v Lysé nad Labem odstartuje ve středu 18. března seriál Pony liga, Pony extraliga a Teenager 2015.
 
Do Sportovních zpráv si redaktoři České televize pozvali Aleše Opatrného, který během uplynulého víkendu startoval na Světovém poháru ve Varšavě, a Jaroslava Hatlu. Ten se pro změnu účastnil před týdnem mezinárodních závodů v Portugalsku. Během rozhovoru diváci uvidí záběry jejich sportovních výkonů z obou uvedených míst. Řeč přijde i na zmiňovaný Jezdecký festival v Lysé, kterého se Jaroslav Hatla aktivně zúčastní v pozici závodníka. Navíc chystá společně s dalšími jezdci na sobotní večer ukázku halové soutěže jezdecké všestrannosti!
 
 
 
Více o programu Jezdeckého festivalu v Lysé nad Labem najdete na adrese www.jezdeckyfestival.cz.



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE