reklama 11A

Bronislav Chudyba úspěšný při CSI3* v Mnichově

Velmi úspěšně reprezentoval Slovensko při CSI3*, konaném ve dnech 5. – 8. listopadu v Mnichově, Bronislav Chudyba. Slovenský jezdec potvrdil vynikající letošní formu, když se v Mnichově několikrát umístil včetně jednoho vítězství.
10.11.2015 09:17  |  Rubrika:   |   FANCLUB
reklama 12D

Bronislav Chudyba  v letošní sezoně výbornou formu. Ilustrační foto: Lucia Grancová

První místo zaznamenal Bronislav Chudyba hned v pátek 6. listopadu v soutěži na čas s překážkami do 140 cm. Jeho čistou jízdu s Quinsym v čase 47,06 nedokázal nikdo překonat. Druhý dojel Dán Lars Bak Anderssen s Norou, třetí domácí Felix Hassman na SL Brazonado
 
V  túře pro mladé koně si první dva jezdci pozice vyměnili. Vyhrál Dán Lars Bak Andressen, Bronislav Chudyba byl se sedmitelým For Tissimo II CH druhý. 
 
Do třetice přidal třetí místo se Zapriou v pátek v noční soutěži do 145 cm na čas. Dělil se o něj s Felixem Hassmanem, protože dosáhli naprosto shodného času 53,31 sekund. Noční stopětačtyřicítku vyhrál Michael Jung před Christianem Ahlmannem. 
 
V sobotu 7. listopadu nastoupil Bronislav Chudyba s klisnou Extasy III do odpolední stopadesátky a probojoval se po čistém základním kole do rozeskakování. V něm nakonec jednou chyboval a bylo z toho sedmnácté místo.
 
Ve večerním Gold Cupu, rovněž s překážkami do 150 cm, se po bezchybném výkonu v základní kole s Quinsym dostal také do rozeskakování. Ani v něm nezaváhal a s časem 42,82 dokončil na osmé příčce.
 
Nedělní Grand Prix absolvoval s Extasy III s dvěma chybami, což znamenalo konečné osmadvacáté místo.
 
Kompletní výsledky z CSI3* Mnichov najdete ZDE



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE