reklama 11B

Poslední parkur GCT v Madridu pro Daniela Blumana

Izraelský jezdec Daniel Bluman s Bacarou d´Archonfosse zvítězil v rozeskakování v neděli 21. května v poslední soutěži Global Champions Tour v Madridu. Z členů Berlin Lions závodil pouze Gerco Schröder. Český reprezentant Aleš Opatrný nestartoval.
21.05.2017 20:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Daniel Bluman při čestném kole. Foto: GCT / Stefano Grasso

Celkem sedmačtyřicet dvojic nastoupilo v neděli 21. května do poslední soutěže madridského zastavení na okruhu Global Champions Tour. Překážky s výškou do 155 cm překonalo bez chyb dvanáct z nich a ke slovu tak přišlo rozeskakování.
 
Bez zaváhání a nejlepším čase v hodnotě 38,07 sekundy jej absolvovala izraelská dvojice Daniel Bluman a Bacara d´Archonfosse. Na druhém místě dojel belgický jezdec Pieter Devos s Apartem, který za vítězem zaostal jen o jednu desetinu sekundy. Třetí příčku získal další z Belgičanů Jerome Guery s koněm Garfield de Tiji Des Templiers. 
 
Nizozemský jezdec Gerco Schröder, který je v týmové soutěži Global Champions League členem celku Berlin Lions, startoval v soutěži v sedle Glock´s Lausejunge. Dovezl si 4 trestné body, a jeho výkon stačil na třiadvacátou příčku.
 



Štítky: GCTskokyMadrid
reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE