reklama 11D

Úvod GCT v Madridu nejlépe pro Eckermanna

Švédský reprezentant Henrik von Eckermann vstoupil v pátek 19. května úspěšně do Longines Global Champions Tour. Vyhrál první těžkou zkoušku GCT a zároveň se jeho družstvo Mexico Amigos dostalo do vedení po prvním kole týmového klání GCL.
20.05.2017 09:13  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Henrik von Eckermann a Chacanno. Foto: GCT / Stefan Grasso

Prvním těžkým parkurem, který stál v pátek 19. května na travnatém kolbišti madridského areálu Club de Campo Villa de Madrid, byla večerní stopadesátka. Soutěž byla hodnocena především jako úvodní kolo Global Champions League – soutěže dvoučlenných družstev.
 
Zároveň však byla hodnocena také jako klání jednotlivců, v kterém se o nejvyšší příčku rozeskakovalo patnáct dvojic. Podruhé čistě a v nejlepším čase 38,27 sekundy překonal rozhodující část švédský jezdec Henrik von Eckermann s koněm Chacanno. Pouze o 9 setin sekundy pomalejší byl Simon Delestre (FRA) na Hermes Ryan, který dojel druhý. Třetí příčku vybojoval Ir Denis Lynch s RMF Echo.
 
Zahajovací skákání do 145 cm vyhrál katarský jezdec Bassem Mohammed v sedle valacha Argelith Squid, který za sebou nechal Juliena Epaillarda (FRA) na Quatrin de la Roque LM na druhém místě. Třetí dojela izraelská dvojice Daniel Bluman a Bacara d´Archonfosse.
 

Výsledky z GCT Madrid najdete ZDE




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE