reklama 11A

Pony liga 2015 pokračovala trojanovickým kolem

V Trojanovicích se v sobotu 3. října uskutečnily skokové závody pro koně a pony, a to včetně další kvalifikace Pony ligy a Pony Extra ligy. Soutěže se jely jako otevřené, ale body do celoročního seirálů získávali jezdci ze soutěží LP a SPB…
05.10.2015 17:49  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Zdroj www.ponyliga.cz

Osmé kvalifikační kolo Pony ligy se konaloTrojanovicích. Zároveň se jednalo o poslední kvalifikaci na Moravě, neboť na jezdce již čekají pouze dvě kola – a obě se uskutečníHerouticích v hale. Nejprve to bude 8. listopadu a poté 21. – 22. listopadu. V neděli se uskuteční finále, které uzavřela další ročník tohoto seriálu.

Trojanovicíchotevřené soutěži LP, kde jezdci ve věku 8-12 let zároveň bojovali o body do Pony ligy, zvítězila Valentýna Poláchová a Maschall. V soutěžirozeskakováním se do cíle dostala o necelé dvě vteřiny rychleji než Mariana Michlíčková a Liken. Tato dvojice si však nenechala ujít vítězstvínásledující soutěži, kterou byl parkur SP pro pony S+A.

Zvlášť soutěžili pony kategorie B, kde jezdci zároveň sbírali i body do celoročního seriálu Pony Extra liga. Do rozeskakování postoupilo sedm dvojic, z nichž si nejlépe vedla Natálie Kovářová a Melisa 4. Pro druhé místo si dojel Štěpán Filipponíkem Bam 2 a do elitní trojice se opět probojovala i Valentýna Poláchová. Tentokrát všakponíkem Ben 8.

 

Kompletní výsledky naleznetezáznamu závodů, viz odkaz níže. Stránky seriálu jsou TADY.  




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE