reklama 11C

Pony liga 2015 pokračuje v Herouticích

Další díl letošního ročníku Pony ligy a Pony extraligy se přesouvá po úvodu v Lysé nad Labem do Heroutic, kde se v neděli 29. března uskuteční druhé kolo. Na startu nebude chybět prozatím vedoucí jezdkyně v Pony extralize Sofie Najmanová…
28.03.2015 21:53  |  Rubrika: Sport  |  FANCLUB  |  APLIKACE
reklama 12D

Sofie Najmanová byla v Lysé nad Labem lepší s Hope van´t Kruis, nyní bude bojovat o body s Nightbeauty T. Foto Kateřina Návojová

Sofie Najmanová a Hope van´t Krusi siJezdeckého festivaluLysé nad Labem odvezly do Pony extraligy největší bodový příděl a po prvním kole tak vedou. Tentokrát se úspěšná jezdkyně a vycházející hvězda za rok 2014 představíbodované soutěži SPNightbeauty T. Sofie Najmanová by si ráda nenechala ujít závěrečné listopadové finále, vzhledem k náročné nadcházející sezoně se proto snaží nasbírat co nejvíce bodů nyní, neboť poté se bude soustředit na těžší závody na velkých koníchvčetně mistrovství Evropy. V Herouticích se proti postaví na start dalších 12 dvojic.

Přestože o pět účastníků více se přihlásilo do soutěže LP, tedy kvalifikační soutěži pro jezdce do 12 let v rámci Pony ligy, nejvíce bodujícíprvního kola Filip Štěpán se v Herouticích nepředstaví.  

Naopak jediná bodující soutěž pro jezdce na velkých koních, Teenager, se může těšit na vedoucí jezdkyni Annu Lani Novak. Opět bude na startu s BE Fair Interkonix, s kterou se dařilo i během prvního kola. V sedle stejného koně je zapsána i na startovní listinuHerouticích.

letošním roce jezdci bodují hned ve čtyřech kategoriíchvedle již zmíněných se jedná o soutěž Neatly & Quickly. Již podle názvu je jasné, že kombinuje stylové ježdění a ježdění na rychlost. Soutěž Neatly & Quickly je dvoukolová skoková pro jezdce na pony všech kategorií. V této soutěži jedoucí se na parkuru ZLP se představí 17 účastníků.

Kompletní startovní listiny naleznetezáznamu závody, viz odkaz níže




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE