reklama 11C

Červencový Stylšampionát a Pony liga v Herouticích

Ve dnech 24. – 25. července pořádal JK Heroutice soutěže pro pony, ale nejen pro ně. První den byl věnován pouze seriálu Stylšampionátu, druhý den pak pokračovaly soutěže Pony ligy 2015. Avšak jezdci na velkých koních měli také své soutěže.
26.07.2015 16:26  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Dekorování Stylšampionátu ZLP. Foto: Jan Matuška

Stylšampionát přinesl kompletní škálu soutěží pro pony od ZP do LP. Soutěž ZP vyhrála dvojice Tereza Svobodová a Nela 5. Vítězství v o stupeň vyšší soutěži pro jezdce ve věku 8 – 12 let získala stejná jezdkyně, ale s klisnou Iris 7. Mezi jezdci od 13 do 16 let, kteří závodili na stupni ZLP, nenašli přemožitele Michaela Klugarová a Mino. Tato dvojice získala nejvyšší známku za styl, mezi všemi pátečními účastníky, jejíž hodnota činila 8,7.

Anna Helebrantová a Olympia Beny vyhráli soutěž stupně LP. Jezdci na velkých koní soutěžili také na styl. Na stupni ZM dokončila s nejlepším výsledkem Barbora Kopecká a Hank. O úroveň výše si první místo z Heroutic odvážel Tomáš Kraupner s Pomádou 1.

Sobotní program přinesl soutěže Pony ligy a také Středočeské jezdecké ligy, do které byla část z nich započítávána. Kategorie Neatly and Quickly měla dvě kola, v prvním hodnoceném na styl se nejlépe prezentovala Martina Holcová s Cardou. Druhé kolo bylo hodnoceno dle tabulky A, bezchybnou nejrychlejší jízdu předvedla Anna Šeborová s Tweetym.

Pony liga pro mladší děti na úrovni LP se stala záležitostí Lucie Melmerové, která s Myšlenkou porazila své soupeře v rozeskakování. SP je stupeň, který musí absolvovat účastníci Pony extraligy, zde byla opět nedostižitelná Michaela Klugarová na Mino. O úroveň obtížnější soutěž STP vyhrála Markéta Miková na Sun Shain.  

Středočeská jezdecká liga 2015 pro děti na velkých koních se skáče na překážkách o výšce do 100 cm a byla to opět Markéta Miková, jíž se nejlépe dařilo. S koně Persona Grata vyhrála po rozeskakování s dvěma nulami na kontě v čase 45,23. O deset cm vyšší parkur zvládla nejrychleji a bezchybně Klára Svobodová na Czelzi. Závěrečná Letní cena Heroutic započítávána do Středočeské jezdecké ligy pro dospělé byla postavena na výšce do 115 cm. Jejím vítězem se stal Tomáš Nolč s Laudonem.

Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže

Web pořadatele můžete navštívit ZDE




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE