reklama 11D

Pony-games kam se podíváš

Kdo v sobotu 20. srpna zavítal na jeden ze dvou významných jezdeckých podniků – III. kvalifikaci na Velkou pardubickou či na Velkou cenu Ptýrova, nemohl přehlédnout pestrobarevné pony-gamesové týmy...
22.08.2016 09:05  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

Pardubicích se konalo již deváté kolo Pony-games cupu, kde se v největší formě ukázali Trojanovičtí a vrátili se tak do čela průběžného žebříčkuobou kategoriích.

Šest jezdců se poté přesunulo na Ptýrov, kde pony-games zahajovaly večerní program. Nastoupily zde proti sobě dva čtyřčlenné týmy (Trojanovice versus Rpety-Mělník), které měly na pozici třetího jezdce pěšího diváka. Moderování se ujal jako vždy skvělý Aleš Suchánek a postupně hra strhla i publikum, které tak ukázce vytvořilo skvělou turnajovou atmosféru.

Příští možnost zahrát si pony-games budou mít jezdci 24. září na Mělníku, kde se pojede i kategorie Open, přístupná i dospělým.

Avšak pozornost českých pony-games se nyní přesune do Normandie, kam se chystá první representační tým, aby změřil své sílyostatními evropskými hráči na mezinárodních závodech v Saint-Lo (10. – 11. 9.). 




Štítky: pony gamespony
reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE