reklama 11A

Páteční sedmé místo Aleše Opatrného při CSI Cervia

ikonka

V nejvyšší páteční soutěži při CSI2* v italské Cervii se dařilo Alešovi Opatrnému. Český jezdec si v pátek 23. března dojel na parkuru vysokém 145 cm v sedle koně Clintgold pro skvělou 7. příčku. Českým jezdcům se ale dařilo i v dalších soutěžích…
23.03.2018 20:54  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Celkem čtyřicet šest dvojic čítala startovní listina soutěže započítávané do žebříčku Longines s výškou překážek 145 cm. Z českých dvojic se pouze jediné podařilo překonat tuto náročnou soutěž v rámci CSI2* bezchybně. Výsledek Aleše Opatrného v sedle koně Clintgold stačil na konečnou sedmou příčku.

Z druhého místa se radovala Valentýna Kuková, která se na parkuru vysokém 130 cm při CSI2* představila v sedle Vidary. Ve stejné soutěži si pro bronzovou příčku dojel v českých barvách Miloslav Vítek spolu s koněm Chicago-Ra.

Vydařený den v soutěžích při CSIYH1* má za sebou Kamil Papoušek. Český reprezentant si připsal během pátečního programu se svými mladými svěřenci hned dvě prvenství a jedno druhé místo. V soutěži pro sedmileté koně nenašel přemožitele v sedle koně Loki. Druhá příčka pak stejnému jezdci patřila v sedle Mister Star VD Zandhoeve mezi šestiletými koňmi. Dělenou první příčku přidal Kamil Papoušek v soutěži určené pro pětileté koně, a to v sedle Iratona. V tentýž soutěži pak další dělenou první příčku pro českou vlajku zajistila Miroslava Šťovíčková spolu s Nadalem Van Het Netehof.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE