reklama 11D

Česká ekipa zahájila druhý týden CSI Cervia

ikonka

Početná česká ekipa zahájila ve čtvrtek 22. března druhý týden italských závodů CSI Cervia v rámci Adriatic Tour. Jezdci startující v barvách České republiky sbírají opět přední příčky výsledkových listin…
22.03.2018 20:44  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Tři české dvojice dokázaly protnout cílovou pásku dvoufázové soutěže s výškou 135 cm bez zatížení jediného trestného bodu. V této soutěži při CSI2* se nejvíce dařilo Ondřejovi Zvárovi, který v sedle koně Cardiff Dwerse Hagen Z obsadil 12. místo. O tři příčky níže se pak postavila Adéla Půlpánová, který zde sedlala koně Fantastico - TN. Posledním bezchybným Čechem v této soutěži byl Kamil Papoušek jehož čas s Flyingem stačil na 22. příčku výsledkové listiny.

Čeští jezdci nechyběli ani na startu čtvrteční nejvyšší soutěže při, kde překážky měřily 140 cm. V této zkoušce se nejvíce dařilo Sáře Vingrálkové, která v sedle Oscara Des Fontaines byla nejrychlejší mezi dvojicemi s jednou chybou. Čtyři trestné body pak počítala i Sofie Najmanová spolu s Casanovou S i Aleš Opatrný v sedle koní Clintgold a VDL Fakir.

Dělená 10. příčka v soutěži určené pro pětileté koně při CSIYH1* patřila dvěma Češkám, a to Adéle Půlpánové v sedle Calida S a Miroslavě Štovíčkové v sedle Nadal Van Het Netehof. Kamilovi Papouškovi se dařilo v sedle svých šestiletých svěřenců, když na parkuru při CSIYH1* obsadil v sedle koně Great Feeling 4. místo a dvě příčky níže pak spolu s Mister Star VD Zandhoeve. Pro výsledné 9. místo si dojela na parkuru vysokém 130 cm pro sedmileté koně Aleš Opatrný, který zde sedlal koně Areto.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE