reklama 11A

Elitní výkony Čechů i při sobotním CSI Cervia

ikonka

I v sobotu 17. března se představila početná česká ekipa na italských závodech CSI Cervia. Ani tentokrát se naši jezdci v početné konkurenci neztratili a pro českou vlajku zajistili hned několik vítězství. Podrobnosti najdete v následujícím článku…
17.03.2018 19:10  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Další vítězství při CSI Cervia si připsala Valentýna Kuková, která startovala v sedle Vidary na parkuru vysokém 115 cm při CSI1*. Zlatou příčku z předchozího dne zopakovala také Sára Vingrálková, která tentokrát nenašla přemožitele v sedle Celany Z na parkuru vysokém 125 cm při CSI1*.

Češi se neztratili ani v soutěžích pro mladé koně při CSIYH1*. Na parkuru určeném pro pětileté koně se na dělené první místo postavila Miroslava Šťovíčková v sedle Nadala Van Het Netehof. Mezi šestiletými koňmi pak zvítězil Kamil Papoušek spolu s Great Feeling.

V nejvyšší soutěži dne s výškou překážek 140 cm v rámci CSI2*, se nejvíce dařilo Michalovi Kukačkovi. Ten se zde v sedle Philadelphii uzavřel čistým výkonem elitní pětku. V další soutěži při CSI2* si na parkuru vysokém 135 cm dojel pro bronzovou příčku Ondřej Zvára v sedle Cento Lana. Stejnému jezdci se pak dařilo také spolu s Tual Blue, když si dojel na parkuru vysokém 130 cm při CSI2* pro páté místo.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE