reklama 11D

Početná ekipa jezdců odstartuje na CSI Cervia

ikonka

V termínu 14. – 18. března hostí italská Cervia mezinárodní skokové závody, kde bude mít početné zastoupení Česká republika. Na startu soutěží CSI2* nebude chybět například Aleš Opatrný, Kamil Papoušek, Ondřej Zvára a další…
13.03.2018 16:52  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Osmička českých jezdců nastoupí do soutěží v rámci CSI2* Cervia. Se čtyřmi svými svěřenci se zde představí Sofie Najmanová, a to s Casanovou S. Fhorlou, Lexusem 79 a Pass Away. Stejný počet koní zde bude sedlat i Aleš Opatrný, který bude závodit spolu s Chatinue, Crookem, Idariem Van Het Netehof a VDL Fakirem. Ondřejovi Zvárovi budeme mít možnost držet palce při startech v sedle Cento Lana, Chaccolana, Quimera M a Tual Blue. Spolu s Casperem, Centisimem a Flyingem se představí Kamil Papoušek. Na startu nebude chybět ani Michal Kukačka s Melody a Philadelphií, Adéla Půlpánová a Fantastico – TN, Miroslava Šťovíčková spolu s El Rocco a La Frei i Sára Vingrálková v sedle Chieana a Oscara Des Fontaines.

Na startu soutěží při CSI1* se v českých barvách představí Valentýna Kuková (Shadow, Spotlight Z, Vidara), Adéla Půlpánová (B Zarah R 14, B. Rubertha R 52), Lenka Staňková (Clever), Miroslava Štovíčková (Casco), Sára Vingrálková (Celana Z, Kas – Sini DC), Miloslav Vítek (Chicago-Ra) i Ondřej Zvára (Cardiff Dwerse Hagen Z, Monte Cristo).

Zastoupení budeme mít i v soutěžích určených pro mladé koně při CSIYH1*, a to díky startům Aleše Opatrného (Areto), Kamila Papouška (Great Feeling, Irato, Loki, Mister Star VD Zandhoeve), Miroslavy Šťovíčkové (Nadal Van Het Netehof) a Ondřeje Zváry (Amaro Z).

Stránky pořadatele najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE