reklama 11A

Páteční finálové boje KMK ve Zduchovicích

Během pátečního dne 4. září se ve Zduchovicích v rámci finále Kritéria mladých koní uskutečnila první kola pro všechny tři věkové kategorie v drezurní zkoušce, na skocích se představil čtyřletý a pětiletý ročník klisen a hřebců společně s valachy...
04.09.2015 23:01  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12D

Ilustrační foto Kateřina Návojová

drezurní zkoušce čtyřletých byla nejlépe ohodnocena dvojice Hana Vašáryová a Santos Dumont (Sarkozy), která dokončila se ziskem 80 %. To byl zároveň nejlepší výsledek, jaký udělili drezurní rozhodčí během prvního kola. Mezi pětiletými se nejlépe dařilo Merci 7 (Workington) s Evou Jančaříkovouvýsledkem 77,3 %. V nejstarším ročníku šestiletých si nejlépe vedla Janne 1 (Lancelot) pod Petrou Miki Civišovou (72,4 %).

Ve skokových zkouškách tradičně závodí zvlášť klisny a hřebcivalachy. Na čtyřletý ročník čekal parkuru ZL. Mezi klisnami se do vedení dostala Wanda 4 (Carpalo) pod Matějem Kotalíkem, a to se ziskem 25,44 bodů. Nad 25 bodů se dostala ještě Rubínka (El Paso II) pod Rudolfem Doležalem. Mezi hřebci a valachy byla pokořena i hranice 26 bodů. To se podařilo koni Cornet Balous (Balous Belini) s Idou Jančářovou (26,12 bodů). Druhý je Karel Polák s Grand Prix TN (Eldorado van de Zeshoek) se známkou 25,26 bodů před třetím Condorem 4 (Cassin) s Josefem Lánským (25,2 bodů).

Mezi pětiletými klisnami se na parkuru L* nejlépe předvedla Kigali (Heartbreak) s Jaroslavem Jindrou za 25,52 bodů. Druhá je po prvním kole Kaletta-T (Colman) s Jiřím Hruškou (24,72 bodů). Na pětileté hřebce a valachy čekal parkur L**. Nejlépe se představil Warness (Warrant) a Jakub Štěrba za 25,7 bodů. Nad 25 bodů se dostal ještě druhý Carebis (Calido I) s Markem Klusem.

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů, viz níže. Stránky pořadatele jsou ZDE




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE