reklama 11B

Páteční Grand Prix v Zurichu pro Watheleta

Belgický reprezentant Gregory Wathelet se v podvečer v pátek 29. ledna radoval z vítězství v nejvyšší soutěži druhého závodního dne při CSI5* ve švýcarském Zurichu. V soutěži 155 centimetrů vysoké porazil své soupeře v sedle koně Citizenguard Taalex…
29.01.2016 22:18  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

O sportovní vrchol pátečního programu se postarala soutěž Longines Grand Prix jedoucí se s jedním rozeskakováním. Do něho se probojovalo hned 16 dvojic, kterým se podařilo dokončit základní kolo tohoto parkuru na výšce 155 centimetrů bezchybně.

Suverénně nejrychleji sitrasou rozeskakování poradil belgický jezdec Gregory Watheletkoněm Citizenguard Taalex, kteří jako jediní pokořili hranici 35 vteřin. Vzhledemtomu, že i rozeskakováním prošli bez jediného shození, nebylo o vítězi pochyb.

Obě části soutěže dokázalo zajet bezchybně ještě dalších šest jezdců. Pro druhé místo si dojel Denis Lynch v sedle koně All Star před domácím jezdcem Martinem Fuchsem s Clooney. Zatímco rozdíl mezi první a druhou příčkou byl větší jak jedna vteřina, účastníci na druhémčtvrtém místě se vešli do rozestupu menšího než 16 setin sekundy. Právě o 0,04 vteřiny pomalejší jízdu než Martin Fuchs předvedl Henirk von Eckermannkoněm Gilijandro van den Bosrand reprezentující Švédsko, což mu přiřklo čtvrtou pozici.

Druhým skokovým vrcholem těchto závodů bude nedělní kolo Světového poháru, které je naplánováno na 14:25 hodin. I tentokrát se bude jednat o soutěžrozeskakováním, která bude 160 centimetrů vysoká.

Startovní a výsledkové listiny všech soutěží naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE