reklama 11A

V pátek odstartuje Světový pohár v Zurichu

Dalším setkáním skokových jezdců světové třídy budou curyšské závody, kde se ve dnech 29. – 31. ledna koná CSI5*. Do Švýcarska se chystá desítka z dvanácti nejvíce bodujících jezdců v rámci Longines žebříčku, nechybí ani domácí Steve Guerdat…
28.01.2016 21:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Kvalitní startovní pole v rámci skokových závodů CSI5* v Zurichu je již zvykem. Hlavním bodem závodů bude nedělní kolo Světového poháru, kde budou jezdci bojovat o další body do žebříčku. Ozdobou závodů bude pro domácí především Steve Guerdat, zároveň se představí i vedoucí muž Světového poháru.

První náročnější zkouška čeká na jezdce již během pátečního dne, soutěž 155 centimetrů vysoká bude závěrem prvního závodního dne. Právě skokové soutěže jsou hlavním sportovním děním vedle bohatého doprovodného programu. V páteční soutěži figuruje necelá padesátka jezdců. Mimo jiné se představí Christian Ahlmann, dále pak Simon Delestre, Edwina Tops-Alexander, Penelope Leprevost, Michael Whitaker a další. Švýcarsko bude reprezentovat již zmiňovaný Steve Guerdat, dále i Martin Fuchs, Pius Schwizer a jedenáctka dalších domácích jezdců.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE. Startovní a výsledkové listiny naleznete TADY




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE