reklama 11A

Páté kolo Stylšampionátu pony hostily Opřetice

Pátý závod seriálu Stylšampionát pony hostily v neděli 10. dubna Opřetice. V jednom víkendu se tak jela hned dvě kola tohoto seriálu pro pony jezdce. O den dříve se konalo jedno z kol na Moravě v Nových Zámcích. Více z Opřetic najdete v článku.
11.04.2016 16:35  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

FOTOGALERIE: Jan Matuška

O výsledcích ze Stylšampionátu v Nových Zámcích, který se uskutečnil 9. dubna, jsme již psalivíce najdete v připojených příbuzných článcích. Věnujme se teď dalšímu kolu, které se jelo o den později ve středočeských Opřeticích.
 
Opřetický styl šampionát pony v neděli 10. dubna byl ve znamení 115 startů pony dvojic. Do nejnižší kategorie na stupni ZP bylo přihlášeno 25 soutěžících a nejlepší hodnocení si nakonec vyjela Karolína Dvořáková s koněm Lucky Aia, která dostala známku 8,3. Druhou příčku obsadila Žaneta Prošková s Jakucjou, jež dělila od vítězky jen desetina bodu. A stejná jezdkyně si také dojela pro třetí místo, tentokrát v sedle Dourella
 
O stupeň vyšší soutěž přilákala 22 startujících. Jako vítězka z nakonec vyšla Laura Najmanová, která s Chikem získala známku 8,7. Druhý byl Viktor Skutecký s klisnou Charlotte-L a třetí dojela Kateřina Růžičková na Sunny Boy.
 
Nejvyšší stylová soutěž se jela na úrovni LP. Ze sedmnácti dvojic se nejlépe vedlo Elišce Hasnedlové a Kewinovi. Jejich výsledek byl 8,2. Anna Helebrantová na Mateo di Belle dojela druhá a třetí příčku vybojovala Klára Hlaváčková se Shadow. 
 
Výsledky najdete v záznamu závodů – viz. odkaz níže



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE