reklama 11B

Helebrantové se dařilo při stylových Herouticích

Třemi pony soutěžemi byl v Herouticích v neděli 6. března zahájen další ročník Styl šampionátu pony 2016. Pro nejlepší stylové hodnocení během dne si dojela Anna Helebrantová startující s Mateo di Belle a při obou svých startech zvítězila…
07.03.2016 21:06  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Herouticích se konaly celkem tři oficiální pony soutěže, přičemž všechny byly započítávány do Styl šampionátu pony 2016. Tyto soutěže však měly pouze dvě vítězky, neboť Anně Helebrantové se podařilo zvítězit ve dvou parkurechNejvyšší hodnocení dne získala tato jezdkyně se svým Mateo di Belle na parkuru ZLP, kde obdržela 8,3 bodů. To stačilo suverénně na první příčku.

Neméně úspěšná byla jezdkyně i v soutěži LP, kde se stejným poníkem dosáhla na 8,2 bodů a druhé vítězství během dne. Pro druhou příčku sitéto soutěži dojela Alexandra De Jagerováponíkem Drak 11. I zde padlo vysoké hodnocenípodobě 8,0 bodů. Třetí pak dokončila Klára Hlaváčková a Sam 19 (7,4 bodů). Obdobné složení měla elitní trojice i na parkuru ZLP. Jediným rozdílem byl jiný pony Kláry Hlaváčkové. Na třetí místo dosáhlaGoldbär.

Úvodní pony soutěží závodního dne byl parkur ZP, kde si pro první místo dojela se známou 8,0 bodů Kristýna Pulchartová a Gambrinus 5.

Kompletní výsledky naleznete v záznamu závodů, viz odkaz níže. 




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE