reklama 11C

Vyjádření VV ČJF k odstoupení členů Pony komise

Výkonný výbor ČJF vydal na internetových stránkách ČJF v pátek 18. března Vyjádření VV ČJF k odstoupení manažerky a ostatních členů Pony komise. O této skutečnosti jsme vás informovali již ve středu 16. března. Vyjádření VV ČJF najdete dále...
18.03.2016 08:34  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Ilustrační foto Josef Malinovský
 

Vyjádření VV ČJF k odstoupení manažerky a ostatních členů Pony komise

 
Diskuse o budoucnosti pony sportu v rámci ČJF není otázkou posledních týdnů. Toto téma bylo diskutováno v širším kruhu již na zasedání Rady v prosinci 2015, kdy bylo VV ČJF doporučeno, zabývat se existencí samostatné komise pony a přiřazením pony sportu ke komisím jednotlivých disciplín.
 
Členové VV od počátku roku 2016 řešili několik situací, ze kterých bylo zřejmé, že nemají na vedení pony sportu stejný názor jako komise pony. Ať už to byl žebříček pony v drezúře či projekt Talent pony nebo kategorizace. Členové VV se na svém zasedání 14.3.2016 rozhodli vypsat výběrové řízení na manažera komise pony. Rezignace členů komise byla tedy reakcí na toto rozhodnutí. Odstoupení manažerky a členů komise bereme na vědomí, děkujeme jim za odvedenou práci a do budoucna přejeme mnoho úspěchů v jejich soukromých aktivitách.



Štítky: pony komiseČJF
reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE