reklama 11B

GCT v Cannes pro Pedera Fredricsona

ikonka

Během sobotního podvečera 9. června se v Cannes při Global Champions Tour uskutečnila Grand Prix. Po rozeskakování se nakonec z prvenství radoval Peder Fredricson s koněm Hansson WL. Ve vedení žebříčku je stále Edwina Tops-Alexander…
10.06.2018 07:38  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

O závěr sobotního dne se postarala skoková Grand Prix, která se jela na parkuru 160 centimetrů vysokém. Po vydařených výkonech se do této zkoušky probojovala Anna Kellnerová s koněm Silverstone G i Niels Bruynseels a Gancia de Muze. Ani jednomu se však nepodařilo probojovat do rozeskakování.

Pouze osm dvojic absolvovalo základní kolo bez trestných bodů.  V rozeskakování však z této nejlepší osmičky nechyboval nikdo a o pořadí tak rozhodoval pouze čas. Nejrychleji se dostal do cíle švédský zástupce Peder Fredricson, a to v čase 38,05 vteřiny. Zaslouženě se tak radoval z vítězství.

Druhou pozici získal Harrie Smolders s koněm Emerald, který ztratil na první místo 0,41 sekund. O další sedm setin vteřiny pomaleji pak dojel do cíle nakonec třetí Simon Delestre. Tento Francouz sedlal koně Hermes Ryan.

V žebříčku se na prvních pozicích nic nezměnilo a ve vedení je Edwina Tops-Alexander. Ta si v Cannes připsala 18 bodů na své konto, čímž navýšila náskok na své soupeře.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.

Foto: Stefano Grasso/GCT




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE